Noniin, mutsi-sihteeri päätti lävästä jonkun yli-söpön vaaleansinisen kesä-ilmeen plokille, kiitti vaan. Onneks toi kuva musta on sentään jörön-mutsi-sihteerin ottama joten se on onnistunut. Muuten en oo touhunnu muuta ku juossut pitkin pihaa ja peltoja kavereiden kanssa.
Esim. tässä en kyllä juoksi, mutta Oivan ja Aatun emäntä sai meidät pysymään paikallaan Satu-metsä retkellä sen verran että sai nappastua hienon aurinkoisen kuvan:
1581508.jpg
Mä haluun kanssa jonkun tupeen kohta kun mullei oo ees ponkkaria. Aatu ja Oiva lähti matkailuautolla Tanskaan leikkimään sadan muun schapendoessin kanssa joten nyt pitää sitten juoksennella sen Aida-kakaran kanssa (plaah, pennut). Onneks se on vaan pikkasen mua isompi eli vielä saan sisulla ja perusärinällä sen kuriin ja nuhteeseen.
Kasvis on vieny mua "uimaan" pariin otteeseen, sillä tuloksella että en oo selkääni vielä kastanu. Onneks tässä on kesää jäljellä niinko ne laulo joskus miekka ja kirves vuonna. Muuten täytyy pyrkiä muistuttaan mutsi-sihteeriä ottamaan joku pelivehje mukaansa joskus että saatais jotain todisteita meikästäkin.
Hauskaa ja makoisaa (olenhan märehtivä eläin) kesän alkua kaikille!