Soon uus päivä ja uudet menot taasen.
Meil täs muuta ookaan ku et otin vähän kosketuspintaa tohon rapakkoon jota joeksi haukutaan kuulemma ihmisten kielellä.
Painettiin eilen Mutsin kanssa tos pellon reunalla ja no joo, huuteliha se Mutsi mua luokkeen  nakki käessä ja meninkin, mut hei pikku-apinan on tehtävä mitä pikku-apinan on tehtävä. Ei siin ku tarpeeks menee reunalle ni plompsahtaaha sitä isompiki, saati et näi pieni. Otin pari oikeaoppista vetoa siin sit suht viilees vedes ja räpiköin tyylikkäästi rannikolle. (Mutsi jotain kilju vieressä et voi jeesus) Olin aika ylppee kyl ite et osasin ihan mainiosti handlaa tilanteen.
No joo, kasvis on ohjeistanu ettei saa pestä ku kerta vuoteen koiraa ni pääsin sit jo tokan kerran tän vuoden puolella suihkuvärkkiin. Oli aika hemmetin märkä meno. Mutsi otti vielä semmosen kuivaus-koje-setin siihen päälle että varmasti oisin kuiva. Mut ei siinä mitään, ens kerralla sit taas uudestaan.
Ai niin mä en muista mitä mä painoin, eikä muista Mutsikaa ku ei ne pakottaneet punniin ja leguris tuli ja meni koirii aina ovesta ni ei joudettu kauheen pitkään tuulikaapis punnittee. Pistän Mutsin punnaan mut himassa ni katotaa kuka on timmein!