No otsikon mukaisesti fiilikset on just niinku et kiitti vaan.
Kävästiin eilen kaukalossa (<3) joka on jo kasattu koulun kentälle riekkumassa vähän poikkisystävien kera.
No ei siinä mittään, sikamagiaa oli ja juostiinki ristiin rastiin ja meikä hagi palloa ko dopperi konsanaan.
Kotimatkalla mutsi jotain sönkötti et "kato ko se nilikuttaa tuo Ronja". Päh, vähä on kuorintaa suoritettu noissa kyynärän anturoissa, mut isompi vekki oliki oikeessa oikeessa anturassa tassun alla. Ei se kyllä mua haittaa varsinkin ku aamulla oli maailma valkoinen ja lumipallo-mahdollisuus. Mut eikä mitä, tää yks söhelä koodittaa Jörön ja Halon mutsit läpi ja vaatii ohjeita ja neuvoja ja lopputuloksena on sit tämmöne:
2076942.jpg
Arvatkaa oonko NYT vammanen. Katotaan kauan toi typerys pitää tommosta pinkkiä vekotinta tossa. Jos multa kysytään ni mäkeen tommoset vekottimet.
Sitte kuulemma on muutama kuva Oonasta joka pääs tutustumaan meidän perheeseen ja taloon ja myös hullu-toffeeseen männä vkolla.
2076964.jpg
Jumala-Isäntä piti hualta .
2076949.jpg
Päänvaivaa aiheutti kovasti kaksois-olento joka matki yllättävän tarkasti Oonan meininkiä.
2076953.jpg
Eikä se typerys ees leikkiny oikein vaan pysytteli piilossa, hannari!
2076967.jpg
Oona näytti sit loppupeleis kieltä koko tyypille tälleen, stupido kaksoisolento
2076957.jpg
Mutsi anto meille pururullaloita jotka kävin tarkasti pöllimässä Oonalta aina kun olin omani noin 15 sekunissa hoidellu alta pois.
2076961.jpg
"Annappa tänne se MUN puruluu" tuumasin ja hain turhat poijes näin.
2076965.jpg
Oona kävi myös moikkaan Toffeeta tosiaan ja Toffee näytti sille tassujansa. Mutsi tosin viskas hullun saunaan sen jälkeen, en tajuu miks.
2076974.jpg
5:nen puruluun jälkeen mua kiellettiin hakemasta omani pois joten päätämme kuvaraportaasin tähän "Haistakaa %(#/# kaikki sit vaan" kuvaan.
Meikä makaa töissä ny sitten ja oottelen millon toi käärö poistettas jalasta. Lumista jatkoa vihdoinkin vaan alles hoppas.