Notta juhannukset o menneet ja muutenki elämä yhtä ihanaa auringossa lokoilua. Meinaan että olen äitini tytär ja diggailen ihan loistavasti makoilla tummanruskealla terassilla karvoineni. No niine mitä furminaattorin jäljiltä vielä o.

Kävästiin tosin proidin kanssa vaihteeksi taas istumassa auton takakontissa. Tällä kertaa häkkieläimenä Säkylään ja takas. Paikalle päästyämme mutsit lähti litomaan ja ilmoittelin proidin yhtyessä kuoroon miten piipittäminen sujuu lappalaiskoiralta. Onneksi siellä oli lappalaiskoirien kesäleiri joten lienevät tottuneet moiseen ilmaisuun. Kerettiin sen verta viettää aikaa että joku setä kopeloi meikän ja proidin tassuista kirsuun ja takasin.  Mitattiin jopa 50 cm korkiaksi neidiksi. Tosin paperit tulee perässä sano täti kun oli rinttausongelmia. Eipä se mittää.

Tänään sitte mutsi pakkas kaks lapasta eli pikkusta kaksjalkasta tyyppiä autoon ja vei ne Taikarumpulaan! Ilman mua! Arvaa haisko ne pennuille ku tulivat takaisin? Arvaatte että? Vastauksen voi arpoa virallinen valvoja. Lopputulemana oli tsiljoona kuvaa pennuista. Sitten ne tuli kasviksen kanssa järkiin ja päätti että tupataan emä eli syrrä Nasti ja Ronja samaan takapihaan ja katotaan kuka selvii henkissä. Mutsi ku o luuseri hävis sisälle itkemään nurkkaan ja kasvis sekä All-mighty-Joppari kuopustivat jotain maata muka siinä sitten. Ikävä kyllä sisko oli ärsyttävän itsevarman narttumainen enkä oikeen ollu varma ku se haisi pennuillekin että uskaltaako sitä ny urppia. Tosin kun sekaan heitettiin yksi Charmikas eli toi toi Oona ni pitihä sitä ny komentaa.

Mutta toistaiseksi ollaan kaikki henkissä, eli hyvinhän tuo sujui. Loppupeleissä sain haistella myös yhtä tyyppiä näistä pentupalleroista ja hei oikeesti, ei mun tissit ole mitkään milkkisbaarit!

Ja sitten kuvia:

ron4.jpg

Meikä o vesimeloni-peto. Voin syödä yksin yhden melonin kiitos!

ronpentu.jpg

Mutsi joku o jättäny tämmösen sinappikoneen tänne

ronpentu3.jpg

Hei tää haisee ihan sulle sen jälkeen ku oot käyny jossain ja haiset tälle

ropentu5.jpg

Maistetaas!

ropentu3.jpg

HetkinenhetkinenHETKINEN

ropentu2.jpg

hEI oikeesti whatta fuslkdfjaölkösdjf

ronpentu2.jpg

Huippuvaarallisia nää o. Ei voi muuta sanoa. Iskevät ko sika linppuun! :D

Tämmöstä!