Terve,
Ollaan veetty ristiin raztiin peltoja kun kelit suosivat rohkeaa. Mutsi ja Isäntä yritti nopeaa lähtöäkin ja pomppivat joen jään ylitse, johon minutkin raukka parka pakotettiin. Tosin vasta isännän testi-ylityksen jälkeen.
Kestihän se nuo ihmisetkin, jollei tämmöistä sirpakkaa pientä neitiä.
Uusi vuosi meni oikein makoisasti. Käytiin jo hyvissä ajoin pellolla riekkumassa ennen maagista klo: 18 reikäleipä aikarajaa. Toisaalta meikän hermorakenne ei reagoinut kun maailmojen sota alkoi ulkona juuri lainkaan. Käytiin pihalla ihmettelemässä mutsin kanssa mekkalaa. Suostu se viskoon palloaki ku tajus ettei toi taida kauheesti reagoija.
Että oikein mukavasti vaihtui paukkupakkasiin.

Ohessa kuvasaldoa Nokiasta koska mutsi ei muka jaksa kantaa kameraa ojien ylityksissä mukanaan.

Ja tällaista jälkeä sillä saadaan aikaan. Tarkoitus oli osoittaa että maailma on jäässä. Eiköhän se välkyimmille selviä tästä tuotoksesta.

Tässä pakotettiin istumaan, ja kah äänet puuttuu kuvasta (mikä lienee normaalia), mutta voin kertoa että kurrr kuului suht matalalla ääntämyksellä. Mun pelloilla käveli näköetäisyydellä (eli noin km:n päässä ainakin)joku muu koira. Isännästä on eri hauskaa kun kurisen sisällä, mutsi ei oikein pidä siitä että se hihkuu ja kehuu kun kurisen. Kumma juttu. Kyllä laumaansa pitää porokoiran varoittaa. Puolustaminen taitaa jäädä mutsille enikeis.

Ei meinannu mennä jakeluun että mua ei seurata mun mailla. Kovin on pitkän olone tyyppi.

Löyvettiin se Ice Age -elokuvan Orava-dude jäätyneenä puun runkoon. Terhoa ei näkyny missään (tää kuva on oikeasti huijausta koska se otettiin canonilla aikaisemmalla reissulla, mutta nokian kuvana se on öh, kakka. Silti se nökötti eelleen siinä oksassa tiukasti ku tikku siinä juu).

Sit mutsilla välähti. Loppumatkasta retkottaa vissiin pellosta kaivettu kanto keskellä tietä. Eiku mitä, välähti että Ronjaha pomppaa toho.
Joo, hypin siihen n. tuhat kertaa ja näin hienoja kuvia:

Yee musta näkyy selkä!

Ja nyt häntä!
Että kiitokset kuvaajalle. Mutsi kyllä kehui että hieman epäili tokkopa hyppään siihen, itte ei olis kuulemma lähteny kokeileen. Mutta tommone pullero voikaan. Että hyviä uusia vuosia kaikille!