Hellurei ja hellät tunteet!

Joulun kuvakiireiden takia mutsi on aivan ylityöllistetty lajittelemaan kaikkia 4 kuvaa jotka se sai räiskittyä mahtikamerallaan jossa lukee edelleen Nokia päällänsä.
Todistettavasti enikeis on kuulkaas ollut ainakin 0,01 nanomilliä lunta ennen Joulua:
1191803.jpg
Ja tää tilanne saattaa näyttää siltä että mut ois houkuteltu tohon kivelle, mutta oikeesti olin tietysti niin ovela että houkuttelin ton Lapasen nakottaan mestoille.
1191800.jpg
Tässä otoksessa on huomattava punaiset vermeet jotka kuuluvat Kuuralle  ja Piikulle. En oikein tajua että miksi mut pistettiin tommoseen härdelliin taas Jumala-Jopparin kanssa kävelemään, ihanku mä oikeesti muka lähtisin johonkin mettähallituksen puolelle jos sattuis the Haju tulemaan sieltäpäin.
1191801.jpg
Mutsi oli sitä mieltä että kiviäkin kiinnostaa mun jutut. Vaikka ny yleensä pitäydynkin kiljumassa noin max. 2 cm päästä sen korvaa että LEIKILEIKILEIKI.
1191802.jpg
Piiku ties että menot on tuollapäin! Sielläpäin kyllä oikeesti joku äijä juoksemassa mäkeä alas jonkun jättisuuren huivin kera. Mahto olla jääny hissi väärään kerrokseen hällä.
1191807.jpg
Koska Mutsin kamerassa lukee edelleen Nokia niin lopetamme tähän loistavaan ja vuoden 2008 Maailman Paras Kuva -kuvaan. Joristaas taas!