Johan on markkinat. Yksi aamu kun pungerin ylös mun sängystä jossa Mutsi ja Isäntä majailee kanssa, maa oli totaalisen kummallisen näköinen. Snow! Snögöö! Lunta! Wohoo! Puuteria!
2100485.jpg
En kato kieroon lunta, tietty on kiva ettiä niitä samanlaisia lumihiutaleita. Aika haastavaa.
2100488.jpg
Ja sitä oli näin paljon.No okei sitä oli myös pelloilla paljon. Ja meikä alotti heti peruskuntotreenin poropaimennusta varten.
2100481.jpg
Tiettyki ei haittaa lumi tämmöstä alkukantaista porokoiraa lainkaan, päin vastoin. Haasteena oli tietty löytää mun myyrät sieltä kinoksen alta
2100480.jpg
Seis, HAJU!
2100484.jpg
It's in here somewhere...
2100486.jpg
Seis, lumipallonheittotilanne!
2100489.jpg
Jouduin tietty pönöttään paikallanikin, ja tässä on sitten paras kuva. Hyvä mutsi hyvähyvä.
Tän kaiken lisäksi jouduin eilen reenaan Riston kanssa alfalttikävelyä tohon Klaken keskustaan. Aivan anaalirauhastouhua jos multa kysytään, mutta hyvinhän se meni. Risto siis osaa kävellä, ja mäkin osaan kävellä. Mut mulla on kuulemma joku jojo-ongelma ajoittain. No well hey, eile mitään jojoja tarvinnu kehittää, käveltiin niin nätisti ku kaks poroo ny voi kävellä ja loppupeleissä söin Ristonkin Tassu-keksit ku yllättäen taas mutsilta loppus eväät kesken.
Kasvis kertoi myös saaneensa mainioita kivoja uutisia jotka tarkottaa jotain pentupentu-juttuja, mullehan näistä ei tietenkään kerrota sen tarkemmin. Mutta enikeis lonkka-ja kyynärätulokset näytti Official Kennelliiton katselmuksen jälkeen tältä notta; C/A lonokat ja kyynärpäät 0/0. Hyvin oon näillä pärjänny ilman tietoa kyllä tähänkin asti. :D
Tänään loppu sitten tän vuoden talvi joten taas voidaan jatkaa kurassa mättämistä.