Morot ja heipat hei kaikille tasapuolisesti!

Moon kuulkaas Ronja, semmonen Lapinporokoira härdelli jota kaikki aina pysähtyy ihmettelemään et mikä toi niinku on. No tämmönen nii! Minä otin ja putkahdin äippä-Kuuran masusta 19.8. vuonna 2006 tähän aika jänskään paikkaan jota noi kaksjalkaiset karvattomat nimittää maapalloksi. No ensin me sitten hengattiin tietty mun 8 sisaruksen kanssa siellä äipän luona ja voi miten meillä oli kuulkaa pojat ja tytöt niin oivaa ja nastaa notta! No joku kuukaus sitten mullekin kävi ihanku tolle Jörö-proidille et joku ihme täti tuli vikisemään ja kimittämään ja paijaamaan ja hösläämään sinne Äipän luokse. Se kävi tietty silleen tasasin väliajoin ku kuulemma asuu ihan naapurissakin. No eiku sit, eilen, jumagauta! Ne tuli oikeen komppanialla ja höösäs ensin tietty mun ja sisarusten kanssa ja sitten avot, yhtäkkiä joku karvanaama ilmesty ovelle ja se blondi vaan höpötti Tuijalle ja Kuura-äipälle ja tietty Piiku-tädille et me tullaan varmasti moikkaan usein ja noin, se vaan kanto mut johonkin hurisevaan vekottimeen.

Siit mitään, matkaa oli sen tosi vähän kait tai niin se sano ni me jo pysähdyttiin. Se blondi hoki kokoajan ettei oo kato mitään hätää ja hyvä tyttö, ihanku en niitä itte jo tietäis. Siitä se sit vaan jatkoi ja kantoi mut kauheesti kehuen ja silleen mut johonkin aivan ihme paikkaan.
No hei ei siinä mitään, lattia tulvi leluja ja Tuija-tädin pakkaama kassi tuoksui ihanasti ruualta ja tutuilta jutuilta. Vähän kyllä meinas itkettää et missähän ne sisarukset oikein viipyy.
No enikeis siitä vikinästä mä sain kuitenkin semmosen makoisan puruluun joka on kyllä raivostuttava kapistus koska se ei ollenkaan murene niinku minä haluan. Vedin sitten siihen oikoseksi jonkun ihme pesän viereen johon raahasin ensin tietysti hirmuisen määrän niitä leluja. Se vaan et oli semmoset 6 silmäparia tuijottamas ku yritin vetää vähän zetaa siinä. Onneks ne piti näppösensä irti ni ei siinä, otin sitten vähän unia.
Yöllä mä sitten kuitenkin päätin et nyt on kyllä tosi varmaan unohtunu ne sisarukset ja jossain välissä se Blondi sanoi että kuule pentu nyt rikotaan heti ruokinta-sääntöjä ja syödään. No hei, makosastihan sen jälkeen taas unetti. Mut ei siinä, nyt on kuulemma taas mentävä ulos ku just heräsin, ihme porukkaa, aina ku on hiekat pitkin luomia ni viskotaan pihalle, onneksi siellä on mainioita kukkapensashässäköitä joita on ihana kaataa pitkin maata.
Palataan beibet!220000.jpg