Voi vappu sentään. Meikää o viety ku koiraa lieassa pitkin kyliä ja mantuja koko hiton loman. Olen hieman ihmetellyt että mikä loma ja missä välissä. Vappuaatoksi lähetettiin koko revohka Nummelan harjulle, ei Anssi Kelan kanssa, vaan Rasmuksen sekä Ali partacollieiden porukoille juhlaa viettämään. Kuvan kuvaa ei reissusta ole, mutta sopivasti vetelin hirsiä sen reissun jäljiltä. Täytyy sanoa että se Ali-pentu totteli ihan kivasti edelleen ja Rasmuksen kanssa me pitäydyttiin Aikuisten Jutuissa eli lähinnä varmisteltiin tasasella syötöllä että "ainiin olithan sä tyttö/poika".

Torstai muuttui perjantaiksi ja vaikkakaan se ei ollut pitkä, mä vedin todella pitkää unta koko päivän. Iltalenkiksi mutsi alkoi hokea että pentupentu ja kuurapiiku ja kipiteltiin oikereittejä kasvikselaan eli rumpulaan. Ja ka, siellä tosiaan oli Oona-pentu ihan mua varten varmastikin haettu paikalle! Oli niin mukavaa kertoilla sillekin pennulle kuka komentaa ja ketä. Siinä met sitten keskusteltiin asiasta ja mä opetin Oonallekin että Kiinaan on päästävä. Huh huh sanon. No hei eikä mitä.

Lauantaina yritin esittää kuollutta huonolla menestyksellä koska heti kun viiksikarva helähti mutsi alko kehumaan että RISTOEPPUKANDA tulee kohta kylään. Voi harmi sanoin ja menin ootteleen portille lambadaa viskellen. Veettiin semmoset 5 tuntia ees taas pitkin poikin poikien kera että piha soi! Eikä siinä mitään, Ristolla oli sen pikkusisko Iita mukana joka pääs rampoliinillekin kyläilemään. Nuolin sen naaman näppärästi kuten sovittu. Ei Riston vaan sen Iita-vauvan. Ja Risto käväs tsekkaamassa vielä rampoliininkin ennenko ne lähti sitten kotia. Oli niin mahtispäivä että on paree tulla näitä lisää mutsi!

Sunnuntai ko valkeni saanu ees nukkua kovin pitkään vaan takaronttiin vaan hoppelispoppelis ja eikö Rumpulasta hakemaan 3 koiraa lisäksi. Nokka kohti Hyvinkäätä ja perillä 3 koiraa lisää vastassa. C-pentujen pentutapaamiseen oltiin tultu! Kätsyy sanoin ja ärisin joka suuntaan.

aisoteella.jpg

No oikeesti en kyllä ees pystyny koska mutsi karjuärjy mulle jatkuvasti ko hippasen yritin esittää muka isoa narttua.Vedin sitten omia polkujani tosin musta tuntu pikkasen että mua seurattiin...strange.

avoittenuollanenaani.jpg

Sanoin Urbanille että "voitte nuolla kuninkaallista nenääni olkaa hyvä".

amaggaraa.jpg

Perille leiritulille ko päästiin ni ihmiset alko rillaan.  Huomioikaa että mä EN katso maggaraa vaan oikeaoppisesti emäntää!

aurbanronja.jpg

Musta tuntuu että mulle kasvoi kylkeen semmoinen pieni Urban-pentu kiinni joka tuntu kovasti tykkäävän siitä että välillä aina kerroin hampaillaki kuinka paljon tykkään siitä. OIkeesti mä kyllä tykkään pennuista mutta ei kerrota sitä kenellekään, VARSINKAAN niille pennuille!

No okei eli keitä meitä oli. Oli siis Oona-miss-bikini:

amissbikini.jpg

Oona kävi hienosti uimassa suolammella nääs. En lähtis tohon.

asopis.jpg

Sit oli Minni, jolle en lainkaan ärissy (johtuen siitä että hyvä kun uskalsin pissata ilman mutsin lupaa tässä vaiheessa). Kuvan on kylläkin kässännyt Mitra Korpela koska mutsi ei osaa blurrata. Huono mutsi, ei lainkaan taitava.

aurbanmetsanpoika.jpg

Sitten oli tää Urban metsien mies myös!

auljas.jpg

Ja Urbanin veikka Uljas, joka oli musta aika kiva.

Tietty oli kanssa Äippä ja Täti eli Mummo tässä tapauksessa

akuura.jpg

Äippä oli jostain syystä kovin tyytyväinen että pennut leikki keskenään.

amummo.jpg

Ja Piiku-Mummo taas näytti lapsosille kuinka metässä voi käydä seikkailuilla. On se taitava täti!

Ja kyllä me/ne leikittiinkin, ohessa jopa todisteita;

aswamp.jpg

INCOMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING!

aatakki.jpg

"Hei mun vuoro on sit seuraavaks syödä lapaa"

aatakki3.jpg

"kato proidi nää muuvit"

afeelinglucky2.jpg

"You feeling lucky, punk?!"

apapam.jpg

"Body moving, body moving, body moving"

Saatiin meidät sitten istumaan kaikki kerrallakin.

apennut.jpg

Pennut eka

akaikki1.jpg

Ja sitten loppukööri.

Ei muutaku lisää kuvia photobucketista toljottamaan:

http://s98.photobucket.com/albums/l241/paulalahti/C-pentujen%20tapaaminen/?albumview=grid

 

Ja meikä nukkuu nyt viikon!

asmelltheflowers.jpg