Eilen päästiin kasviksen kanssa lenkuroimaan kun oli oikein synttäripäivät. Mutsi änkes ensin mun ruokakuppiin aivan ihania hienoja kaikkii makuja ja tökkäs pari nakkia pystyyn siihe. Sitte ko alloin sitä natustaa ni eiköhä kaikki rääkyny jotain Paljon onnea vaan nuotinvierestä siinä syyessäin.
No sen jälkeen sitte hoppasin autoon ja kaasuteltiin Rumpulan pihaan ottamaan kasvis ja jopparivolvollinen kavereita kyytiin. Mutsi ei kertonu et Tuikeki tuli mukaan. Jouvuin kyl heti remmiin niinku autosta ulostautuessain ja siinä sitte talsisteltiin Tuikkeen kaa remmiliineissä. Piti tietty murritella ko oon niin iso tyttö jo.
Kasvis ku o järki-immeinen ni tokas sit Mutsille että päästäs nysse pentupentu irti vaan ja niihä se päästiki. Mutsi lähti suht sivakkaan kilometrin toiseen suuntaan ja mää pörhistelin Tuikkeen eessä si hetken. Mut jalat oli otettava alle ko mutsi alko kaikota horisonttiin. Ei me keritty lainkaan ees keskusteleen et kuka ja mitä. Plus tietty se et Tuike hais ihan kummalle, silleen pennulle. Sit piti tietty taas poseerata oikee ryhmäkuvas.
1837236.jpg
Äippä niin tykkää musta!
1837240.jpg

Korvaton, Korvallinen, Nam, Super-korvallinen
1837253.jpg

Eiköhä se ollu siinä, mikä niin odota, oon pennuin, ei mun oo pakko!
1837257.jpg

Metrine kiäli ja melkeen sivuposeeraus!
1837260.jpg
Vielä pusui kaikille siskoille ja veikoille

Käytiin viel kattomassa Rumpulassa ku siellä oli oven tilalle tullu läpinäkyvä ovi. Mutsi oli majottunut aivan väärälle puolelle ovea ja sieltä hämärästi näki et hitto siel liikkuu jotai mustii möykkyi ja kauhee läpätys Kasviksel ja mutsil oli menossa. Piipitin sit semmosen 20 minuuttii oven toisel puolel ettei jäis epäselväksi että mut on UNOHDETTU väärälle puolelle.
Mutta aika enikeis huippu-syndet!