Terpat! Tiettehän että meikällä on kauhee hinku aina tykätä metästä? No kato siellä asuu maahisia ja menninkäisiä, niin ja niitä kaikkia muita eläimiä joille voi harjotella tota ilmaisua.
No lähettiin täs päivä ku toine niinko Aidalle näyttää (ja kanssa sen mutsille) tota lähilaavua. Todistusaineisto alkoi siitä että kuvia ei saanu ottaa ihmisistä as follows:
1700512.jpg
Mut näättehän itteki että laavuha se siinä nötköttää taustakuvana.
Hieno paikka onkin. No mullahan on tapana pysyy ihan näköpiirissä tämmösissä tilanteissa. Päätin nyt kuitenkin poikkeuksellisesti kävästä vähä kurkkaan tosa ihan lähistöllä et mikä meno missä partyt.
Mutsi ei oikee digannu. Laitto sit ton punasen härpäkkeen kiinni ja sano et ny hiljaa porokoira.
1700514.jpg
Parasta näis reissuis Aidan kaa on se että mä oon NIIIIIIIIN IHANA, että Aidan mielestä mun kurkunpää o pestävä aikas perusteellisesti aina ku mahollista. Vaikka törkkimällä penkin alta
1700521.jpg
Sit hieno kuva Aidasta kun se pysyi nanosekunninsadasosan paikallaankin. Lerput korvat rules ku ne voi tollee kätevästi siirtää syrjään aika ajoin.
1700523.jpg
Ittehä joudin sitte seisoskelemaan Lady-like aika paljonkin kun mutsi ei ymmärrä vapauden kaipuutani lainkaan. Tää kuva on mainio esimerkki mun puhekuplasta "mää missää paljo ainaskaa käyny ja hämeenlinnasta lähettivät terkkuja muuten"
1700525.jpg
Et tämmöstä tääl Klaukkalan ihmemaassa tällä kertaa!