Helou!

Aattelin jakaa teijän kanssa tämmöset käskyt mitkä mulla on jotka on omasta mielestäni ihan mahtavat!

Luokse tulo = ei ole

Täällä = anteeks just tuolla on jotain jota on ihan pakko haistella/juoksen tässä ympyrää ihan vaan sen vuoksi että siltä tuntuu/musta toi tarkoitti sitä että seison ja katon eri suuntaan enkä ainakaan aatellut liikkua mihinkään.

Istu = ai ekalla, no way hose/vain jos sulla on jotain extra-special hyvää tarjolla kuten kissanruokaa niin ehkä viidennen kerran jälkeen.

Maahan = ei porokoira oo tarkoitettu maahan ja aattelin tälleen piipittämällä sen ilmottaa, voin laskeutua makuulle tossa 4:n muistutuksen jälkeen todella marttyyrimaisesti ehkä.

Sivulle = varmaan tarkoitti sitä että jostain tulee koira/ niin siis täähän oli se että tuun tähän tapittaan ja liikut?

Seuraa = aivan! Nyt mennään mutsi, tuolla on varmasti jotain menossa ku tää sana iskettiin kehään.

Odota = niin joo eli 10:nen askeleen jälkeen pysähdyn ja jolkotan jos tulee semmonen olo ehkä luokse tai sitten en.

Hop = no ojan yli ehkä, mutta muussa yhteydessä aivan tuntematon sana.

Takana = no voi paska, pakko mennä tai se alkaa murisemaan.

EI! = ainiin, nyt on paree näyttää todella surkealta koska vaikka suklaa on porokoiralle ihan parasta ravintoa niin toi muuttuu tulta syökseväksi lohikäärmeeksi vissiin tän huudon seurauksena.

Joku homma tässä on ongelmana, koska musta nää hommat on ihan pala kakkua, mut sihteerille tuottaa suuria vaikeuksia muka totella.

Sitten mä aloitin maanantaina todella tärkeän urakan, repimällä yhden sohvatyynyn silleen päällyksen auki. Ja tiettehän että oon tunnollinen tyttö ni tietty hoidin tän loppuun sitten eilen. Jouduin pihalle vaikka ihan törkeen hyvin sain sen tyynyn purettua mm. miljoonan höyhenen palasiksi. En tajuu ettei mun luovuutta arvosteta. Sitten vielä jupistiin jotain että ISO KOIRA JO, my ass, musta mun ei todellakaan tartte luopua jostain perusasioista kuten hajota kaikki -tematiikasta.

Ihme hommeleita, pitää kirjottaa kasvikselle joku nootti tästä mun sihteeristä ja sen puutteista!